login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Noves targetes de gràfic de reconeixement.

Noves targetes de gràfic de reconeixement.

La vida universitària és interessant, però també estressant, ja que això constitueix una nova etapa per als estudiants que estan a punt d'entrar. Doncs a més d'això sorgeix la necessitat dels mateixos de cercar recomanacions universitàries. És per això que Google va decidir el llançament de noves targetes de gràfic de coneixement per a recerques universitàries, és a dir que ha introduït un nou tipus de targeta de gràfic de coneixement en els resultats de cerca, que apareixerà quan els usuaris busquin universitats en els Estats Units.

Per exemple, a l'usuari buscar una universitat en què es de carreres de quatre anys, Google retornarà una targeta gràfica de coneixement amb informació relativa sobre les admissions, els costos, la vida i societat estudiantil i molt més.

L'empresa va expressar que aquestes targetes de reconeixement es van dissenyar amb l'objectiu de facilitar la recerca d'universitats i que pugui satisfer les necessitats individuals d'una persona ... La qual és alguna cosa amb el que molts estan lluitant en aquest moment.

Això és una cosa idoni donada la confusió que es presenta quan una persona determinada està a la recerca de l'escola ideal per a si mateixa. És tant així que un gran percentatge d'estudiant que estan acabats inscrits han expressats sentir perduts en investigar sobre opcions relatives a ajudes financeres universitàries.

No obstant, per donar-li una idea a la gent sobre el rendiment de la seva inversió universitària, Google també mostrarà informació sobre les taxes de graduació i els ingressos anuals típics deu anys després de la inscripció.

Pel que fa a la informació addicional, inclou estadístiques sobre el cos estudiantil, tot amb la finalitat de proporcionar o atribuir una visió més completa de les escoles en què les que una persona pugui voler mirar al futur.

Aspectes informatius de la targeta de gràfic de coneixement.

La informació que està continguda en aquestes targetes de gràfic de coneixement ve d'informació pública de targetes de puntuació de la universitat del Departament d'Educació dels Estats Units.

Tot i que Google també treball amb investigadors i persones capacites i amb experiència en educació, així com a professionals d'admissió al armar aquestes noves targetes. Pel que la nova experiència de recerca de la universitat està disponible ara. El seu disseny està més inclinat principalment als dispositius mòbils, però també es poden trobar algunes característiques a l'escriptori segons la agencia seo.

Google ha demostrat una vegada més com a empresa el desig de no només d'ajudar i facilitar la manera en la qual busquem informació, sinó també el trencament de paradigma per així establir la millora de les plataformes. Doncs els estudis universitaris representen una etapa determinant en la vida de cada estudiant, per aquesta senzilla raó és essencial i fonamental millorar les maneres i forma d'atorgar-li els instruments necessaris perquè puguin aconseguir tot el relatiu a les curses de les diferents universitats.

Comentaris (0)12-09-2018 12:13:11

Com optimitzar la teva pàgina web a través dels resultats de SEO.

Com optimitzar la teva pàgina web a través dels resultats de SEO.

Per mitjà d'aquesta article t'indicarem que és el has de millorar de la teva pàgina per així, perquè posteriorment puguis millorar en els resultats de cerca i així obtenir millors resultats de SEO.

Però hem d'explicar sobre com funciona això, perquè així puguis donar-li millora al teu lloc web i situar-te en els primers llocs de cerca. Per poder desenvolupar-te has de tenir present que més del 80% dels consumidors fan una cerca a Google abans de prendre una decisió de compra d'un determinat producte o servei.

Pel que els usuaris escriuen diferents paraules claus intentant resoldre així les necessitats o inquietuds. Google ofereix una àmplia varietat de resultats de pàgines web rellevants davant aquesta cerca.

És per això que si el teu lloc web no apareix en els primers resultats de cerca, o almenys en el primer full, dificulta perquè el contingut li arribi als teus consumidors. Els llocs web llistat a la pàgina primera a google obtenen el 95% dels clic totals, mi difícil que la gent arribi a la segona fulla.

Per això potser t'has preguntat perquè la teva competència està més ben posicionada que tu, és perquè té bons resultats de SEO, i això es deu a unes bones estratègies de posicionament, aquesta tàctica ens ajudarà a posicionar-nos millor en els resultats de cerca .

Aspectes rellevants dels resultats de SEO.

¿Els articles relacionats ajuden i enllaços interns ajuden els resultats de SEO? Recordin que quan parlem d'enllaços com un factor de classificació, estem parlant principalment d'enllaços externs. No obstant això, els enllaços interns també poden ser valuosos per als resultats de SEO.

Els enllaços interns en un lloc ajuden els motors de cerca a comprendre:

.Com es presenta el lloc.

.Cuáles són les àrees temàtiques

.Cuál és la profunditat i amplitud del contingut ofert.

Els articles relacionats són una bona manera d'ajudar als senyals d'enllaç intern si els articles estan realment relacionats.

Recentment es va treballar amb clients que tenien un sistema que incloïa els articles més recents en la categoria, que, pel tipus de producte que era, no eren rellevants. Això no ajuda.

També s'ha vist llocs on cada altra paraula en una publicació de bloc està vinculada a una altra publicació o pàgina. Això tampoc és útil.

Les publicacions de bloc que no responen a la pregunta que pretenen respondre i intenten vendre alguna cosa a l'usuari en el seu lloc, no són útils. Però Saps què més no és útil?

Els articles relacionats que tenen una gran quantitat de text de fragment. A menys que estigui oferint una oració que resumeixi l'article, és més probable que el text del fragment disminueixi la rellevància temàtica de la pàgina en la qual es troba, o que sigui confús.

Però recorda ser útil segons un consultor seo

Proporcioni enllaços relacionats en una pàgina o en el context d'un article que ajudaran a un usuari a comprendre millor el que es va proposar fer.

En cas contrari, només ho està fent per als motors de cerca, i serà obvi que els mòduls d'enllaços relacionats no proporcionen cap valor.

Comentaris (0)12-09-2018 12:12:33

Aspectes a tenir en compte sobre els llocs web.

Aspectes a tenir en compte sobre els llocs web.

Abans de parlar i veure els aspectes sobre els llocs web cal que tinguem en compte que significa, doncs normalment hi confusions sobre el que és, comparant-les amb altres coses, i en virtut de la qual està molt lluny sobre el seu veritable significat.

Quan parlem de llocs web no s'està referint a una pàgina web, això és molt important ja que no és el mateix, moltes persones el tenen com a sinònim però en realitat no és el mateix. Doncs el lloc, constitueix un conjunt de pàgines web que estan vinculats a un sol domini d'internet, ja que cal tenir en compte que un lloc web no és una pàgina que està vinculada per moltes més en un mateix lloc. Això és verídic, ja que per regla general, un lloc està publicat a internet a través de la Word wise web, la qual està relacionada directament a través d'un domini o nom.

Aquests dominis dependrà de la tecnologia que s'utilitzi i per descomptat del gust de l'usuari i en virtut de la qual està compost per "HTTP:" en la majoria dels llocs, o HTTPS: la qual són els que fan servir les grans empreses com Google , Facebook, twitter entre d'altres Però què signifiquen? Es refereix al fet que són llocs segurs.

Seguint amb la temàtica, també trobem el triple WWW. Que representa el protocol estàndard actual de l'internet i seguit amb el nom que l'usuari vulgui o desitgi donar-li al seu lloc web. A acabar això ens trobem amb un punt, i una terminació que pot ser ".com, .org o .net" o la gran quantitat opcions que ens ofereix internet avui en dia.

Però quina funció porta els llocs web? La funció principal és la d'emmagatzematge d'informació que està disponible en qualsevol moment en el món de la xarxa. Aquesta informació continguda pot ser pública, és a dir, qualsevol usuari pot tenir accés a ella, o privada la es requereix de codi de seguretat per accedir-hi. Aquesta informació continguda pot variar.

La divisió dels llocs web pot causar inestabilitat?

El senyor John Mueller, un web màster de Google va revelar que dividir els llocs web en dos o més llocs, o fusionar diversos llocs, podria causar mesos d'inestabilitat en els resultats de cerca.

Aquest tema va sorgir en un hangout (sistema de missatges) recent de Google Webmaster Central, on se li va preguntar al propietari d'un lloc sobre la millor manera de dividir un lloc web mentre es mou el contingut del lloc antic al nou.

Abans d'entrar en els detalls tècnics de la divisió d'un lloc web, Mueller va informar al propietari del lloc sobre les dificultats que tindrà Google per processar els canvis.

No és realista, diu Mueller, esperar que el contingut del lloc existent mantingui la seva classificació de recerca actual quan l'hi mogui a un lloc nou.

El propietari d'un lloc pot haver d'esperar mesos abans que les classificacions de cerca comencin a establir-se després d'un canvi com aquest, i fins i tot llavors no és segur quin serà el resultat final.

font:agencia seo barcelona

Comentaris (0)12-09-2018 12:11:52

Actualització a HTTPS

Actualització a HTTPS

Actualització a HTTPS - La seguretat és el primer per a Google, per això si no comptes amb una actualització completa de la teva pàgina a HTTPS, no sortiràs dels últims resultats, i fins i tot pots arribar a ser penalitzat o tret de la indexació del motor de cerca .

La seguretat és la raó per la qual cosa has de actualitzar a HTTPS

La raó per la qual no sortiràs dels últims resultats es deu al fet que aquest xifrat de seguretat és la tecnologia més recent per mantenir assegurances totes les dades intercanviats entre computadors. Ja que actualment, hi ha molts riscos en entrar en una pàgina que no et ofereixi una protecció òptima.

Si vols conèixer més d'aquest xifrat, per què hauries implementar-a la teva pàgina web, ia més què has de fer amb ell una vegada que ho tinguis. Llavors et convidem a que segueixis llegint el següent article perquè aprenguis més d'ell, i facis de la teva web 1 atractiu tant per a Google com per nou visitants.

Però ... Què és el HTTPS?

Hyper Text Transfer Protocool és la nova manera de xifrar tota la informació enviada i rebuda en un servidor web. Ella utilitza un certificat SSL, el qual et proveeix d'una contrasenya especial, i amb l'ajuda de Google et permet certificar la teva pàgina web com una de navegació segura.

En no tenir aquesta aprovació per part de Google, el teu posicionament web caurà considerablement, ja que no seràs fiable per al major motor de cerca del món perquè un tercer pot espiar la informació que els usuaris envien a la teva pàgina.

Però no només afecta a aquells que sol·liciten dades

Al contrari, tot el web ha de garantir als usuaris de Google una connexió segura que només es pot obtenir a través del certificat SSL. Perquè en comptar amb ell, no es permetrà alguna filtració d'informació per part d'una persona aliena que sigui capaç d'entrar a un ordinador i, gràcies a la teva pàgina, obtenir l'adreça IP per després espiar-la.

Definitivament és un protocol extremadament important que et recomanem seguir si no vols arriscar la teva reputació amb Google. I el més rellevant, mantenir els usuaris de la teva pàgina web segurs de qualsevol atac cibernètic.

Com ajuda el HTTPS al meu lloc web?

Aquest codi d'encriptació és el que proveeix seguretat quan els usuaris de la teva pàgina web naveguen en ella, així una persona aliena no podrà espiar les seves dades a través d'algun tipus de virus en línia, o estratègies per extreure les seves dades bancàries.

Per explicar aquest procés, només ens cal saber que l'intercanvi d'informació entre el servidor i l'usuari, és això, un intercanvi. En el qual s'envien les dades de l'usuari a la plataforma en línia, i les dades de la pàgina web perquè el seu contingut pugui ser visualitzat a l'ordinador del visitant.

Per tant, canviar-te a HTTPS et permetrà oferir seguretat a l'usuari ...

... millorant la seva experiència en general. Això, Google ho té en compte, ja que actualment l'HTTPS és considerat com un signe de fiabilitat en una pàgina web.

En conseqüència, si no comptes amb HTTPS el motor de cerca mai col·locarà la teva pàgina entre els primers resultats per més interessant que sigui la informació que ofereixes, o el elaborat de la teva estratègia de SEO.

A més, els cercadors prohibeixen i alerten a l'usuari sobre entrar a pàgines que no compten amb el xifrat HTTPS, la qual cosa és un desavantatge enorme per a tu si vols sorgir i donar-te a conèixer per la teva marca digital entre el públic a què vols arribar.

Com has afegir HTTPS als teus enllaços?

A l'hora d'agregar HTTPS als teus enllaços has de tenir en compte diversos punts clau perquè no acabis amb un desastre referent a links, que Google pot penalitzar per comptar amb moltes maneres per accedir a la mateixa informació.

Actualitza tots els enllaços

Amb això ens referim al fet que quan comencis a fer l'actualització a HTTPS, t'asseguris actualitzar cada un dels teus enllaços sense excepció; i en el cas que hi hagi un que porti al mateix contingut, llavors utilitza una redirecció permanent per evitar que et penalitzin per això.

És important que si faràs aquesta migració sempre ho facis amb tota la teva pàgina web, i evitis només fer-ho en uns enllaços en específic; o descartar fer-ho en el que consideres que són links que no requereixen d'atenció especial.

Farem èmfasi en alguna cosa, cada un dels teus enllaços han de comptar amb la mateixa atenció i actualització, ja que tots afecten el mapa del teu web. I al tenir una estructura mixta amb contingut que Google pot penalitzar, llavors tota la teva pàgina web es veurà afectada per un mateix enllaç.

Què has de tenir en compte a l'hora d'actualitzar?

En passar a HTTPS es produirà una clau especial per a la teva web, la qual et donarà el Certificat de Connexió Segura. És important que mantinguis aquesta clau sota una gran quantitat de protocols per evitar que es filtri.

font:seo barcelona

Comentaris (6)12-09-2018 11:49:07

Com augmentar resultats de SEO (SXO)

Com augmentar resultats de SEO (SXO)

Tots sabem el tema delicat d'augmentar resultats i estan completament pendent de tots els diferents passos que ens toca seguir per millor el nostre SEO que els nostres resultats siguin els millors i tenir un bon rànquing

Aconseguir augmentar els resultats es farà d'una manera fàcil i eficaç

Si parlarem d'o que és el SXO que és l'experiència de recerques optimització el SXO és el conjunt de SEO i optimització, aquest és el que té com a reservat una experiència en la qualitat de es tracta alguna cosa més profunda a partir dels resultats de Google i les pàgines lleials dels visitants a la nostra pàgines, per aquí et deixarem perquè revisis i el anotis les 5 etapes de SXO

1. La Creació de continguts de valor afegit i adaptada a la recerca d'usuaris

2. Optimitzar el seu visualitat al SERP

3. Optimitzar les pàgines de destinació

4. Optimitzar el rendiment

5. Mantenir als seus visitants

Aquest tipus d'etapes que passa el principal punt de l'SXO són ​​important si vols arribar a tenir un bon resultat, si els seus temes es repeteixen o coincideixen és camí llarg que ha de recórrer, els enllaços s'han pràcticament desapareguts moltes fotos i Google Maps han tingut diversos d'aquests enllaços, i sabem que obtenir els resultats grans és una mica difícil per això aquí algunes petites solucions:

1. Fes servir fragments enriquits: és moment que explotis aquestes habilitats d'estructures

2. Els fragments destacats: Google ofereix la vistositat al lloc de fonts d'informació o millor dit el cercador, ells s'encarreguen de destacar aquells fragments més rellevants

3. Aprofitar les dades de Google mi Business: es tracta d'una política local, una xarxa social coneguda com Facebook la té

I tornem aclarir el que és la pàgines estan han de ser optimitzades estar pendent de les paraules clau i deu tenir un camp on aquest associat a la consulta d'usuaris, també és bo començar a optimitzar les imatges i establir un sistema memòria cau. Seu s'encarrega que aquesta tingui una bona posició a l'hora de buscar qualsevol tipus d'informació, això es tracta de tenir bons visitants que siguin constants en les seves recerques per així començar a mantenir visitant, és important que els nostres augments de resultats puguin ser constant amb una mica de disciplina i dedicació es pot aconseguir ser el millor en SEO, segons un expert en seo barcelona.

Comentaris (0)08-09-2018 18:34:59

Els resultats en el màrqueting digital

Els resultats en el màrqueting digital

Al moment de realitzar una campanya de màrqueting digital i es porta un cert lapso de temps treballant amb una marca o un producte, es pot estudiar, analitzar i avaluar amb més precisió que a l'inici del treball, si la estratègia empleada i les accions conjuntes estan oferint els resultats esperats. Si aquests resultats no arribin a complir les expectatives del client o cap, els mateixos començaran a sentir nervis i realitzar reclamacions, això pot ser justificat, en especial, si no es va plantejar de manera clara quins objectius es podrien assolir en un determinat termini.

És important analitzar si l'encarregat de màrqueting digital compta o no amb els recursos necessaris per dur a terme el projecte, així com si és capaç de comprendre la marca o el producte, si el pressupost del client cobreix el que s'ha de fer, entre d'altres factors.

Sense importar els factors externs, en el màrqueting digital és essencial no quedar-se estancat, les reaccions s'han de realitzar amb rapidesa, el encàrrec del màrqueting digital és el primer que sap si les accions preses estan o no proporcionant els resultats esperats, per la qual cosa ha de ser treballar i solucionar qualsevol problema, abans que l'altra persona li indiqui el que ha de fer.

Què intervé en els resultats del màrqueting digital?

Entre els punts més fonamentals a analitzar quan no es presenten els resultats esperats, es poden esmentar els següents:

1-La completa comprensió del negoci, les necessitats del mateix i la seva filosofia. Analitzar les expectatives del client i reconèixer si existeix la possibilitat de complir-les en la seva totalitat, comparant-les amb el pressupost destinat al treball.

2-Definir de forma completa i adequada els objectius. És habitual que, al moment d'iniciar el projecte, el client o cap no tingui en clar els objectius que vol aconseguir, pel que és important que el especialista de màrqueting digital es reuneixi de nou amb el client, per deixar ben concretat en funció què està treballant

3-Analitzar si la estratègia plantejada és adequada, sense un pla establert el treball es veurà donant tombs per aquí i allà, sense una orientació específica. En aquest moment s'enfronta un problema ben conegut: la majoria dels clients no mostren desitjos de pagar per una estratègia, fins i tot si no es documenta la estratègia al client, tot professional la arma per poder dur a terme el treball. Per què, si no es aconsegueixen els resultats, la estratègia està fallant.

4-Realitzar un seguiment de competència i usuaris. S'ha de conèixer els actes que fa la competència, el que li funciona i el seu mecanisme de treball. No es pot perdre de vista el que els interessa als usuaris, les seves necessitats de la marca, per què haurien de seguir les publicitats, el que esperen i el que la companyia pot oferir.

5-Prestar atenció al que indiquen les dades, d'aquesta manera es podrà millorar el treball que s'està realitzant.

6-No realitzar una publicitat falsa, fer semblar un producte com alguna cosa que no és, es traduirà en una mala reputació per a la marca i en resultats negatius.

font:seo barcelona

Comentaris (0)06-09-2018 14:42:54

Màrqueting B2B i millora la teva estratègia per augmentar el rendiment SEM

Faci créixer la teva estratègia per augmentar el rendiment SEM

Per augmentar el rendiment SEM és important que els venedors s'involucrin amb clients i prospectes, afirmándolos amb l'aptitud en forma de missatges, contingut i altres eines, aquesta situació està protegida per cada organització de màrqueting la qual ha de veure els esforços d'entrada com totalment crítics per a l'èxit en tots els lapses del viatge del comprador. Una altra estratègia per augmentar el rendiment SEM és explorar els patrons de comportament de contactes i de perquisició de comptes i l'activitat en línia per expressar àrees d'interès.

Ofereix la teva estratègia per augmentar el rendiment SEM

Amplieu la vostre estratègia d'oferta de SEM per tancar el contingut en períodes anticipats, crea una barreja de clients potencials i no només prospectes altament disposats per a l'exposició, però si tens la tàctica correcta de consolidació, acabaràs amb molts més clients potencials qualificats, i el retorn de la inversió, a llarg termini. La millor manera de divulgar la teva estratègia per augmentar el rendiment SEM, és establir companyes aïllades amb ofertes separades i diferents, grups de paraules clau i pàgines de destinació:

• Una campanya d'evidència o de prova agrupada en les paraules clau de marca, producte o categoria.

• Una campanya de "primera fase" orientada a punts de dolor, problemes i oportunitats.

Cal explicar que aquesta tàctica no té sentit sense una estratègia d'enfortiment ferm i efectiu al seu lloc.

Màrqueting B2B i millora la teva estratègia per augmentar el rendiment SEM

Els objectius dels mercats B2B són molt variats. Hi ha exemples d'ús orientat a difusió de marca, a fidelitat de clients i fins i tot a millorar les relacions internes dins d'una organització. És important aprendre les estratègies de les xarxes principals i secundàries, les quals es mouen coordinadament i sobretot, coneixent les seves característiques i acomodant els continguts a les mateixes. Una estratègia per augmentar el rendiment SEM és centrar-se en donar a l'usuari el que li interessa, sabent que les empreses B2B s'encarreguen de transmetre els valors de l'empresa i la generació de compromisos. La creativitat sempre és present, bé en els continguts, les temàtiques i en l'estil de la comunicació

Per concloure podem dir que hi ha empreses molt grans, mitjanes i petites; hi ha comunitats enormes i molt petites, hi ha grans pressupostos establerts a agències generadores de continguts i hi ha empreses amb mitjans limitats i tot fet a casa; Són diversos, però tenen una cosa en comú: creativitat, coneixement i estratègia que és el camí cap a l'èxit, aconsella la experta en marketing digital y seo barcelona judith sauch.

Comentaris (0)03-09-2018 18:58:37

El Social Media Marketing i per què fer-ho

El màrqueting en els últims temps ha patit una transformació ben important, a causa de que va deixar de fer-se exclusivament a través de mitjans impresos i visuals per dur-se a terme a la xarxa més gran i de més abast del moment, com ho és l'Internet. Des que es va iniciar el treball de màrqueting en línia són moltes les estratègies que s'han dissenyat per ser sempre competitiu en aquesta xarxa tan gran, i una de les més actuals és el disseny d'estratègies de mercat en xarxes socials, millor conegut com Social Media Marketing . Avui parlarem dels principals motius que fan d'aquesta eina una opció tan cridanera.

En primer lloc el treball de màrqueting d'aquest tipus en la majoria dels casos genera major quantitat d'avantatges que de desavantatges, a causa de la practicitat que els ofereix als professionals del màrqueting i les opcions disponibles que es tenen en l'actualitat.

El Social Media Marketing i per què fer-ho

En primer lloc, fer Social Media Marketing, permet a les companyies estar més connectats amb els seus clients i amb els futurs clients. La interacció amb l'usuari és un dels punts clau d'avui en dia, ja que d'ells directament ve donada l'acceptació o no d'un producte. És a dir, no cal esperar per resultats d'anàlisi futurs per saber què pensen els teus clients del producte o de la marca que s'ofereix, sinó per contra, es compta amb l'oportunitat de saber en temps real la percepció d'aquests clients.

Una altra de les raons principals és que aquesta alternativa no requereix d'un impacte econòmic tan alt, és a dir, la inversió inicial que sebe fer és baixa. El màrqueting digital és molt més econòmic que les eines amb les que anteriorment es treballava el mercadeig. Quan es tracta de nous projectes en general la major part de la inversió es realitza en el producte i no en la publicitat, per la qual cosa cal tenir alternatives que donin bons resultats a un menor cost.

Una altra de les raons per les quals s'ha de fer Social Media Marketing, és que en l'actualitat és una de les eines més viables per donar poder a qualsevol marca, independentment si es tracta d'una marca personal o una marca comercial, augmentant directament la visualització i acceptació que es té en l'internet.

La veritat és que aquesta eina s'ha calat molt bé i es considera que seguirà romanent per molt més temps dins de les més usades.

https://www.seowebconsultora.es/

Comentaris (0)28-08-2018 16:33:49

Estratègia SEO: Tàctiques essencials per a aquest 2018

Estratègia SEO: Tàctiques essencials per a aquest 2018

S'ha de tenir en compte per a l'estratègia SEO a l'optimització d'un lloc web per als motors de cerca que no és la solució final per augmentar el trànsit del seu lloc web. Pel que s'ha de prendre en compte estratègies de confiança, per millorar els factors interns com externs del lloc web. Hem de considerar que l'optimització implica certs coneixements de programació web combinats amb l'escriptura, la marca, la comercialització i altres habilitats per a d'aquesta manera classificar competitivament en els resultats de les consultes de cerca.

Desenvolupar claus per estratègia SEO

Fixar els enllaços trencats

En tenir els enllaços trencats, els motors de cerca es poden mostrar com un lloc poc accessible, per la qual cosa s'ha d'assegurar que tots els vincles interns i externs estiguin sans. Per mitjà de Screaming Frog SEO Spider podràs comprovar si hi ha enllaços trencats.

Ensumar codi innecessari segons un seo barcelona

Si tens un lloc amb excés de codi, portarà com a conseqüència que els motors de cerca es triguin més a rastrejar el teu lloc. Quan el codi és lleuger, contribueix al fet que el temps de la pàgina de càrrega sigui més ràpid i per tant tindrà una millor estratègia SEO.

Corregeix qualsevol error en el teu codi

Si tens errors en el teu codi, això farà que els motors de cerca triguin una mica a rastrejar el teu lloc. Igual que si tens molts errors, això pot significar que el teu lloc està mal atès. Així mateix, depenent de la mida que tingui el teu lloc et pots prendre el temps per corregir-los.

Expliqui una història amb la seva estructura d'enllaç interna

En llegir els ancoratges de forma consecutiva s'ha de tenir una idea clara del tema del seu lloc. Al seu torn, quan aquest creant les àncores és recomanable fer una història d'ancoratge pròpia. Enllaç seves publicacions recents a les publicacions més antigues.

Participar en llocs de preguntes i respostes

Aquesta estratègies SEO, consisteix a redactar una resposta ben escrita per a una pregunta, és important que sigui una pregunta amb poques respostes. D'aquesta manera es donarà la millor resposta possible, i es podrà incloure enllaços al seu lloc quan sigui rellevant.

utilitzar infografies

Per aconseguir l'efecte de la teva infografia és necessari un gran disseny i n gran contingut. Igualment, s'acobla el teu infografia pel mínim amb 2000 paraules de contingut amb alta qualitat.

Considera fer vídeos

S'ha demostrat que els vídeos representen el 62% de totes les cerques de Google. És fàcil obtenir un vídeo per classificar a la primera pàgina de Google que en un lloc.

Comentaris (0)25-08-2018 12:13:18

SEO per metas

Reduir el temps que es tarda en escriure metadescripcions per a grans webs segons un consultor seo freelance

El procés d'escriure metadescripcions probablement es millorarà utilitzant tècniques d'aprenentatge automàtic, però alhora, el col·laborador Paul Shapiro comparteix formes de semi-automatitzar les meves descripcions d'escriptura.

A vegades, millorar la presència d'un lloc web a través de l'optimització de motors de cerca (SEO) és molt senzill, i altres no.

En el cas de llocs web grans, les millors bases de SEO poden ser un gran dolor de cap. Si alguna vegada ha optimitzat un lloc web gran, sap que pot ser propensos a una gran quantitat de problemes de SEO que tendeixen a caure en un dels dos segments, SEO tècnic tradicional o problemes d'escala.

Podríem passar molt temps parlant de cada un, però per a aquest article, m'agradaria tocar una solució per a un problema particular d'escala: tenir que escriure retroactivamente moltes meta descripcions de la pàgina web.

Ho sé, no és un tema que sembla atractiu, però les metadades són extremadament importants per al SEO. Juntament amb les etiquetes de títol, representem la nostra pròpia versió del text publicitari, especialment perquè no afecten la rellevància del resultat de la consulta. Siempre que Google no oblidi aquest petit fragment de text, representa la nostra oportunitat de capturar l'intenció del cercador i influir en la taxa de clics.

En un món ideal, el professional de SEO un càrrec actuaria com redactor. Tenint una sòlida comprensió del negoci, l'audiència i l'intenció de cerca, elaborarien manualment un text òptim i persuasiu. Per a llocs web petits, això és molt factible. Per a llocs web més grans amb milles de pàgines, això es converteix en una impossibilitat. Amb tota probabilitat, fins i tot una gran empresa mai tindrà prou recursos per canviar cada descripció meta a mà.

Llavors, què és un SEO per fer? És la única solució per contractar més escriptors?

Solucions típiques

Per a alguns llocs web, especialment els llocs web on moltes d'aquestes pàgines segueixen la mateixa plantilla de pàgina, pot tenir sentit utilitzar la mateixa lògica i també utilitzar metadescripcions de plantilles.

Per descomptat, això depèn de l'estructura de la base de dades, les restriccions del sistema de gestió de contingut (CMS) i els recursos de desenvolupament, però segueix sent una excel·lent solució si és possible.

Té una web de comerç electrònic amb moltes pàgines de productes? Prova alguna cosa com:

Compreu {nom del producte} des de Nom de la botiga avui. {breve descripció del producte}

És aquesta una descripció ideal? Probablement no, però és millor deixar que Google inseriu automàticament els paràgrafs de text o peu de pàgina aleatoris i irrelevants que perceben com a representatius.

La creació de plantilles no és una opció per a la vostra empresa? La realitat és que, si no proporciona una descripció, Google farà el treball pesat i mostrarà un fragment de totes maneres. Unes vegades escriu una metadescripció personalitzada, i Google les reescriu de totes maneres. Pot ser que no sigui perfecte, però els fragments generats automàticament funcionen bé a vegades. Considera executar una prova per veure.

Si tot això no funciona per a tu, i realment no es pot contractar un exèrcit de redactors, llavors crec que hauria de considerar una altra solució: la semiautomatización.

Semiautomatització

Què passa si podem fer que les màquines escriviu metadescripcions per a nosaltres? Això seria bastant radical.

Recordo haver intentat diversos serveis en el passat que van intentar reduir els articles de notícies per resumir el text de resum i vaig pensar que podria ser alguna cosa que podríem aprofitar per a la creació de metadescripcions. Vaig jugar amb diverses biblioteques i serveis i aviat em vaig adonar que els resultats no eren del tot desitjables.

No obstant això, tampoc no van ser totalment inútils.

A vegades, l'algoritme de resum de text d'aquests serveis ingressava una pàgina i extreia un fragment molt útil que es traduïa molt bé en una meta descripció o anunci de la publicació per a AdWords.

En altres ocasions, el que es va treure era una nul·litat absoluta, definitivament no era millor que el desgavell que produiria Google si omitéssim tota la meta descripció i deixéssim Google en els seus propis dispositius. Però ocasionalment, quan es va usar com a base per escriure metadescripcions personalitzades i es va utilitzar com un procés de estalvi de temps, van demostrar ser mitjans decents.

seo barcelona

Comentaris (0)19-06-2018 14:14:32

Pàgines: 12  <>