login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Actualització a HTTPS

Actualització a HTTPS

Actualització a HTTPS - La seguretat és el primer per a Google, per això si no comptes amb una actualització completa de la teva pàgina a HTTPS, no sortiràs dels últims resultats, i fins i tot pots arribar a ser penalitzat o tret de la indexació del motor de cerca .

La seguretat és la raó per la qual cosa has de actualitzar a HTTPS

La raó per la qual no sortiràs dels últims resultats es deu al fet que aquest xifrat de seguretat és la tecnologia més recent per mantenir assegurances totes les dades intercanviats entre computadors. Ja que actualment, hi ha molts riscos en entrar en una pàgina que no et ofereixi una protecció òptima.

Si vols conèixer més d'aquest xifrat, per què hauries implementar-a la teva pàgina web, ia més què has de fer amb ell una vegada que ho tinguis. Llavors et convidem a que segueixis llegint el següent article perquè aprenguis més d'ell, i facis de la teva web 1 atractiu tant per a Google com per nou visitants.

Però ... Què és el HTTPS?

Hyper Text Transfer Protocool és la nova manera de xifrar tota la informació enviada i rebuda en un servidor web. Ella utilitza un certificat SSL, el qual et proveeix d'una contrasenya especial, i amb l'ajuda de Google et permet certificar la teva pàgina web com una de navegació segura.

En no tenir aquesta aprovació per part de Google, el teu posicionament web caurà considerablement, ja que no seràs fiable per al major motor de cerca del món perquè un tercer pot espiar la informació que els usuaris envien a la teva pàgina.

Però no només afecta a aquells que sol·liciten dades

Al contrari, tot el web ha de garantir als usuaris de Google una connexió segura que només es pot obtenir a través del certificat SSL. Perquè en comptar amb ell, no es permetrà alguna filtració d'informació per part d'una persona aliena que sigui capaç d'entrar a un ordinador i, gràcies a la teva pàgina, obtenir l'adreça IP per després espiar-la.

Definitivament és un protocol extremadament important que et recomanem seguir si no vols arriscar la teva reputació amb Google. I el més rellevant, mantenir els usuaris de la teva pàgina web segurs de qualsevol atac cibernètic.

Com ajuda el HTTPS al meu lloc web?

Aquest codi d'encriptació és el que proveeix seguretat quan els usuaris de la teva pàgina web naveguen en ella, així una persona aliena no podrà espiar les seves dades a través d'algun tipus de virus en línia, o estratègies per extreure les seves dades bancàries.

Per explicar aquest procés, només ens cal saber que l'intercanvi d'informació entre el servidor i l'usuari, és això, un intercanvi. En el qual s'envien les dades de l'usuari a la plataforma en línia, i les dades de la pàgina web perquè el seu contingut pugui ser visualitzat a l'ordinador del visitant.

Per tant, canviar-te a HTTPS et permetrà oferir seguretat a l'usuari ...

... millorant la seva experiència en general. Això, Google ho té en compte, ja que actualment l'HTTPS és considerat com un signe de fiabilitat en una pàgina web.

En conseqüència, si no comptes amb HTTPS el motor de cerca mai col·locarà la teva pàgina entre els primers resultats per més interessant que sigui la informació que ofereixes, o el elaborat de la teva estratègia de SEO.

A més, els cercadors prohibeixen i alerten a l'usuari sobre entrar a pàgines que no compten amb el xifrat HTTPS, la qual cosa és un desavantatge enorme per a tu si vols sorgir i donar-te a conèixer per la teva marca digital entre el públic a què vols arribar.

Com has afegir HTTPS als teus enllaços?

A l'hora d'agregar HTTPS als teus enllaços has de tenir en compte diversos punts clau perquè no acabis amb un desastre referent a links, que Google pot penalitzar per comptar amb moltes maneres per accedir a la mateixa informació.

Actualitza tots els enllaços

Amb això ens referim al fet que quan comencis a fer l'actualització a HTTPS, t'asseguris actualitzar cada un dels teus enllaços sense excepció; i en el cas que hi hagi un que porti al mateix contingut, llavors utilitza una redirecció permanent per evitar que et penalitzin per això.

És important que si faràs aquesta migració sempre ho facis amb tota la teva pàgina web, i evitis només fer-ho en uns enllaços en específic; o descartar fer-ho en el que consideres que són links que no requereixen d'atenció especial.

Farem èmfasi en alguna cosa, cada un dels teus enllaços han de comptar amb la mateixa atenció i actualització, ja que tots afecten el mapa del teu web. I al tenir una estructura mixta amb contingut que Google pot penalitzar, llavors tota la teva pàgina web es veurà afectada per un mateix enllaç.

Què has de tenir en compte a l'hora d'actualitzar?

En passar a HTTPS es produirà una clau especial per a la teva web, la qual et donarà el Certificat de Connexió Segura. És important que mantinguis aquesta clau sota una gran quantitat de protocols per evitar que es filtri.

font:seo barcelona

Comentaris (6)12-09-2018 11:49:07

garmin.com/express, 26-10-2018 08:10:21

garmin.com/express -Garmin Express gives you the notifications as soon as the updates are available for your Garmin device. You can also sync with the Garmin connect by using the Garmin Express. Garmin Express helps you to transfer or upload your daily activities and data to your Garmin Connect account.
garmin.com/express

office.com/setup, 26-10-2018 08:10:42

office.com/setup- Microsoft Office includes a wide range of desktop applications such as Word, Excel, Access, PowerPoint, Groove, OneNote, Publisher and Outlook which helps you to complete the various task easily such as writing a letter, sending an email and creating PowerPoint presentation.
office.com/setup
http://office.com-setup-key.us

mcafee.com/activate, 26-10-2018 08:10:56

mcafee.com/activate
McAfee.com/Activate - Enter Your McAfee Activation Code and Get Started with McAfee at mcafee.com/activate. Enter McAfee Product Key to Activate McAfee Online at McAfee.com/Activate.
http://www-mcafeecomactivate.us/

www.Webroot.com/Safe, 26-10-2018 08:11:11

www.webroot.com/safe -Webroot has a wide range of product such Spy Sweeper, Windows Washer, Webroot Internet Security Essential, and Webroot SecureAnywhere etc. The first commercial product which was launched by the Webroot is Webroot Windows Washer, which is a trace removal agent. Webroot Spy Sweeper has been designed to remove and block the spyware from your system. With the Webroot Spy Sweeper’s enterprise version Webroot entered into the enterprise market. Webroot offers the protection to your Windows PC, Mac and Mobile devices from the online threats, spyware and cyber attacks etc.
http://www.webroot-com-safe.us

www.mcafee.com/activate, 26-10-2018 08:11:29

www.mcafee.com/activate– We use our computers and smart device for almost every daily chore. This leads to the increase in cybercrime as the cybercriminals know what people are doing on their computers.
http://mcafee.comactivate.uk/

Time warner cable suport , 26-10-2018 08:11:42

Time Warner Cable Support Number-The company offers a wide range of affordable services like TV, internet and voice services. You can easily be able to register and purchase the services from the Time Warner Cable or TWC. The company offers the free installation, setup and DVR service etc.
https://numbertocontact.com/internet/time-warner-cable-support-number/

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: