login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

agencia seo

Viure de Google adsense

Google adsense pot catalogar-se com la tristesa de molts i l'alegria d'alguns. Avui et vull explicar un cas de força èxit que no fa molt vaig poder descobrir. Amb això no vull més que intentar demostrar que "viure de Google adsense" és una realitat màgica que en si existeix i, encara que ja sigui difícil, no és impossible d'aconseguir.

És força usual creure que el trànsit orgànic (aquell referit pels cercadors) és d'una qualitat més valorada que el trànsit social. És clar, això és cert en gran part dels casos, per motius com:

1- Corba de creixement: El trànsit orgànic posseeix una corba de creixement molt més pronunciada que el trànsit social, ometent els casos de viralitat.

2- Efecte bola de neu: Si la pàgina o el siti web té una salut relativament bona, el trànsit orgànic puja de manera gratuïta i constant.

3- Embut de trànsit: Google és, possiblement, la major font de trànsit.

Trànsit social a Google adsense

Però, si ens preguntem ¿és possible obtenir un guany amb Google adsense prenent com a base el trànsit social? La resposta a aquest dubte és un inconfusible si, i hi ha casos reals per demostrar aquesta certesa com, per exemple, el cas Viralnova.

L'èxit d'avui és donat pel volum bastant gran de visites ocasionades per tràfic social per després ser monetitzada per Google adsense.

És possible aconseguir una xifra numèrica de 5 dígits al mes usant Adsense. Utilitzant les xarxes socials, aquestes són un mitjà directe per arribar al públic, que hem de valorar i prendre en consideració, ja que en ella es presenten un sense números d'oportunitats que, si la podem aprofitar, ens atrauran trànsit i, per tant, excel·lents resultats .

El cas presentat va estar publicant constantment a Facebook, amb bons resultats, des de l'any 2009, fins que, per diversos motius, va decidir penjar la seva informació ja publicada a la xarxa social en un bloc, això li va generar grans ingressos, però no per la re publicació constant, sinó per la quantitat de trànsit generat per la seva fan page.

És útil no? Fer servir aquesta informació, no es deixa de banda la importància del trànsit orgànic, però el trànsit social pot arribar a impulsar-de la mateixa, o fins millor, manera. Clarament, depèn del trànsit, si bé sembla una cosa bastant complicat d'assolir, s'ha de tenir present que no és impossible. Obtenir d'Internet un mitjà d'ingrés, és una feina, posa't mans a l'obra.

agencia seo barcelona

agencia seo barcelona

Comentaris (0)10-01-2019 17:51:30

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: