login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Aspectes a tenir en compte sobre els llocs web.

Aspectes a tenir en compte sobre els llocs web.

Abans de parlar i veure els aspectes sobre els llocs web cal que tinguem en compte que significa, doncs normalment hi confusions sobre el que és, comparant-les amb altres coses, i en virtut de la qual està molt lluny sobre el seu veritable significat.

Quan parlem de llocs web no s'està referint a una pàgina web, això és molt important ja que no és el mateix, moltes persones el tenen com a sinònim però en realitat no és el mateix. Doncs el lloc, constitueix un conjunt de pàgines web que estan vinculats a un sol domini d'internet, ja que cal tenir en compte que un lloc web no és una pàgina que està vinculada per moltes més en un mateix lloc. Això és verídic, ja que per regla general, un lloc està publicat a internet a través de la Word wise web, la qual està relacionada directament a través d'un domini o nom.

Aquests dominis dependrà de la tecnologia que s'utilitzi i per descomptat del gust de l'usuari i en virtut de la qual està compost per "HTTP:" en la majoria dels llocs, o HTTPS: la qual són els que fan servir les grans empreses com Google , Facebook, twitter entre d'altres Però què signifiquen? Es refereix al fet que són llocs segurs.

Seguint amb la temàtica, també trobem el triple WWW. Que representa el protocol estàndard actual de l'internet i seguit amb el nom que l'usuari vulgui o desitgi donar-li al seu lloc web. A acabar això ens trobem amb un punt, i una terminació que pot ser ".com, .org o .net" o la gran quantitat opcions que ens ofereix internet avui en dia.

Però quina funció porta els llocs web? La funció principal és la d'emmagatzematge d'informació que està disponible en qualsevol moment en el món de la xarxa. Aquesta informació continguda pot ser pública, és a dir, qualsevol usuari pot tenir accés a ella, o privada la es requereix de codi de seguretat per accedir-hi. Aquesta informació continguda pot variar.

La divisió dels llocs web pot causar inestabilitat?

El senyor John Mueller, un web màster de Google va revelar que dividir els llocs web en dos o més llocs, o fusionar diversos llocs, podria causar mesos d'inestabilitat en els resultats de cerca.

Aquest tema va sorgir en un hangout (sistema de missatges) recent de Google Webmaster Central, on se li va preguntar al propietari d'un lloc sobre la millor manera de dividir un lloc web mentre es mou el contingut del lloc antic al nou.

Abans d'entrar en els detalls tècnics de la divisió d'un lloc web, Mueller va informar al propietari del lloc sobre les dificultats que tindrà Google per processar els canvis.

No és realista, diu Mueller, esperar que el contingut del lloc existent mantingui la seva classificació de recerca actual quan l'hi mogui a un lloc nou.

El propietari d'un lloc pot haver d'esperar mesos abans que les classificacions de cerca comencin a establir-se després d'un canvi com aquest, i fins i tot llavors no és segur quin serà el resultat final.

font:agencia seo barcelona

Comentaris (0)12-09-2018 12:11:52

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: