login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Conseguir seguidors i fans

Quina és la idea per guanyar diners?

La idea és aconseguir seguidors amb la famosa tècnica del follow mutu. És a dir, jo segueixo a una persona, i aquesta persona em segueix a mi.

El original aquí, està en què nosaltres hem de seguir els seguidors de comptes de la competència. Perquè així sabem que són persones que també poden estar interessades en el nostre tema.

Per exemple, si tinc un compte sobre videojocs de trets, puc seguir als seguidors de Call Of Duty, que és un joc molt famós d'aquest estil.

Com seguir a aquests seguidors de forma automàtica i massiva?

En Instagram, no provat cap eina que faci aquest follow massiu als seguidors, però a Twitter sí que he provat extensions com Twitter acte follower i m'han funcionat molt bé.

Així que, la idea és senzilla: seguir als seguidors de la competència, perquè et coneguin i et segueixin a tu també.

Com fer que et segueixin a tu també?

El problema aquí és que, encara que tu els segueixis, molts d'ells no et seguiran a tu. Llavors hem de jugar amb un incentiu, és a dir, amb alguna cosa que els faci tornar-te el follow.

Jo el que he provat han estat els sortejos i m'ha funcionat prou bé. Vaig aconseguir més de mil seguidors en qüestió de dies a Instagram, prometent sortejar un producte entre tots els seguidors i els que donessin like a una publicació.

D'aquesta manera, serà molt més fàcil que et segueixin, ja que hi haurà un premi per fer-ho.

On promocionar el sorteig / incentiu

En el cas d'Instagram, promocionava el sorteig a les stories, en l'última publicació del perfil, i en la pròpia descripció del perfil, perquè així la gent, quan veiés el meu compte, sabés sobre l'existència del sorteig.

En el cas de Twitter, el posava en un tweet fixat i en la descripció del compte.

A partir d'aquí, ja és qüestió de tirar-li temps seguint als seguidors de la competència. Veuran que fas un sorteig, i molts et seguiran també.

Com guanyar diners un cop tenim milers de seguidors

Un cop tinguis els seguidors que vulguis, realitzes el sorteig, i monetizas el compte com vulguis: la vens en fòrums com ForoBeta, contactes amb marques relacionades per oferir-publicacions a les xarxes socials per 25 o 50 €, o fins i tot les marques es posaran en contacte amb tu si et coneixen.

Monitorització i automatització de les xarxes socials

I si voleu monitoritzar tot el tema de xarxes socials, jo faig servir Metricool per:

Programar els tweets i publicacions

Analitzar la competència

Saber quan és el millor dia i la millor hora per publicar.

La veritat que no us sabria recomanar una altra perquè no he provat més, jajajaja. I encara que té una versió gratuïta, podeu fer servir la de pagament amb el cupó CAMPAMENTOWEBFREE, que m'han fet el favor perquè pugueu provar-la un mes sense cost.

I això seria tot! Així que pensa en un nínxol concret, ofereix un sorteig sobre un producte d'aquesta temàtica, i comença a seguir als que segueixen a la teva competència. Ja és qüestió de temps que vagin augmentant els seguidors reals i fidels a la temàtica.

Font:agencia seo - seowebconsultora

Comentaris (0)21-10-2018 18:52:35

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: