login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Estratègia SEO: Tàctiques essencials per a aquest 2018

Estratègia SEO: Tàctiques essencials per a aquest 2018

S'ha de tenir en compte per a l'estratègia SEO a l'optimització d'un lloc web per als motors de cerca que no és la solució final per augmentar el trànsit del seu lloc web. Pel que s'ha de prendre en compte estratègies de confiança, per millorar els factors interns com externs del lloc web. Hem de considerar que l'optimització implica certs coneixements de programació web combinats amb l'escriptura, la marca, la comercialització i altres habilitats per a d'aquesta manera classificar competitivament en els resultats de les consultes de cerca.

Desenvolupar claus per estratègia SEO

Fixar els enllaços trencats

En tenir els enllaços trencats, els motors de cerca es poden mostrar com un lloc poc accessible, per la qual cosa s'ha d'assegurar que tots els vincles interns i externs estiguin sans. Per mitjà de Screaming Frog SEO Spider podràs comprovar si hi ha enllaços trencats.

Ensumar codi innecessari segons un seo barcelona

Si tens un lloc amb excés de codi, portarà com a conseqüència que els motors de cerca es triguin més a rastrejar el teu lloc. Quan el codi és lleuger, contribueix al fet que el temps de la pàgina de càrrega sigui més ràpid i per tant tindrà una millor estratègia SEO.

Corregeix qualsevol error en el teu codi

Si tens errors en el teu codi, això farà que els motors de cerca triguin una mica a rastrejar el teu lloc. Igual que si tens molts errors, això pot significar que el teu lloc està mal atès. Així mateix, depenent de la mida que tingui el teu lloc et pots prendre el temps per corregir-los.

Expliqui una història amb la seva estructura d'enllaç interna

En llegir els ancoratges de forma consecutiva s'ha de tenir una idea clara del tema del seu lloc. Al seu torn, quan aquest creant les àncores és recomanable fer una història d'ancoratge pròpia. Enllaç seves publicacions recents a les publicacions més antigues.

Participar en llocs de preguntes i respostes

Aquesta estratègies SEO, consisteix a redactar una resposta ben escrita per a una pregunta, és important que sigui una pregunta amb poques respostes. D'aquesta manera es donarà la millor resposta possible, i es podrà incloure enllaços al seu lloc quan sigui rellevant.

utilitzar infografies

Per aconseguir l'efecte de la teva infografia és necessari un gran disseny i n gran contingut. Igualment, s'acobla el teu infografia pel mínim amb 2000 paraules de contingut amb alta qualitat.

Considera fer vídeos

S'ha demostrat que els vídeos representen el 62% de totes les cerques de Google. És fàcil obtenir un vídeo per classificar a la primera pàgina de Google que en un lloc.

Comentaris (0)25-08-2018 12:13:18

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: