login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Linkbuilding

Link building com estrategia

El SEO ofereix una base que busca garantir el reconeixement i la visibilitat d'una marca en particular. Amb aquesta finalitat s'han anat creant un conjunt de tècniques i / o estratègies que busquen establir una bona posició d'una pàgina web als buscadors. La construcció d'enllaços és una tendència que ha anat agafant popularitat en els últims anys, es presenta com una estratègia de posicionament SEO i es fa servir per aconseguir un augment de l'autoritat d'un lloc web o de forma "artificial" i, per Conseqüentment, resultarà en una millora de posicionament.

Quan mencionem "artificial" ens referim a que la finalitat de la construcció de vincle és afegir, de manera no natural, enllaços entre pàgines de dominis diferents. Un exemple d'això és accedir a un post de tercera persona i publicar-los als comentaris, de manera descarada, una URL del nostre blog o lloc web, segons un consultor seo

Anteriorment, quan es feia referència a l'edifici de vincles, es parlava d'enllaços que eren inclosos de forma natural, amb l'objectiu de fer referència a continguts que eren capaços de aportar un valor extra i, per tant, eren pàgines "premiades" pels motors de recerca, degut a la qualitat del treball publicat.

Un raig d'això els mercadotecans van notar el gran potencial de dicha tècnica i van començar a incloure enllaços artificialment. Però com era d'esperar, Google es va adonar del gran ús d'aquest mètode i no es mostra molt satisfet, pel que es crea el Google Penguin.

Com implementar l'edifici de vincles

Tenint en compte el anterior, la millor recomanació és posar només dos enllaços per setmana, buscant que aquests sempre puguin aportar un valor afegit per als usuaris i ser de gran qualitat. Els enllaços han de ser enviats de forma progressiva i proporcionada.

Si desitges implementar la construcció del vincle analitzar diferents estratègies per triar la que s'adapti millor a les teves necessitats, però, sempre és primordial fer-ho en pàgines que tinguin molta autoritat. Per això hi ha eines com Semrush o Ahrefs, en les quals podem verificar el domini de la pàgina i l'autoritat d'un lloc web, per a així saber saber si té qualitat, i si l'acció d'introduir un enllaç en ella ens proporcionarà algun valor. Entre les estratègies per implementar el link building tenim: blogging de convidats, la petició de que incloguin un enllaç, publicar un comentari amb enllaç, comprar enllaços, entre d'altres.

Comentaris (0)25-09-2018 20:18:19

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: