login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

SEO per metas

Reduir el temps que es tarda en escriure metadescripcions per a grans webs segons un consultor seo freelance

El procés d'escriure metadescripcions probablement es millorarà utilitzant tècniques d'aprenentatge automàtic, però alhora, el col·laborador Paul Shapiro comparteix formes de semi-automatitzar les meves descripcions d'escriptura.

A vegades, millorar la presència d'un lloc web a través de l'optimització de motors de cerca (SEO) és molt senzill, i altres no.

En el cas de llocs web grans, les millors bases de SEO poden ser un gran dolor de cap. Si alguna vegada ha optimitzat un lloc web gran, sap que pot ser propensos a una gran quantitat de problemes de SEO que tendeixen a caure en un dels dos segments, SEO tècnic tradicional o problemes d'escala.

Podríem passar molt temps parlant de cada un, però per a aquest article, m'agradaria tocar una solució per a un problema particular d'escala: tenir que escriure retroactivamente moltes meta descripcions de la pàgina web.

Ho sé, no és un tema que sembla atractiu, però les metadades són extremadament importants per al SEO. Juntament amb les etiquetes de títol, representem la nostra pròpia versió del text publicitari, especialment perquè no afecten la rellevància del resultat de la consulta. Siempre que Google no oblidi aquest petit fragment de text, representa la nostra oportunitat de capturar l'intenció del cercador i influir en la taxa de clics.

En un món ideal, el professional de SEO un càrrec actuaria com redactor. Tenint una sòlida comprensió del negoci, l'audiència i l'intenció de cerca, elaborarien manualment un text òptim i persuasiu. Per a llocs web petits, això és molt factible. Per a llocs web més grans amb milles de pàgines, això es converteix en una impossibilitat. Amb tota probabilitat, fins i tot una gran empresa mai tindrà prou recursos per canviar cada descripció meta a mà.

Llavors, què és un SEO per fer? És la única solució per contractar més escriptors?

Solucions típiques

Per a alguns llocs web, especialment els llocs web on moltes d'aquestes pàgines segueixen la mateixa plantilla de pàgina, pot tenir sentit utilitzar la mateixa lògica i també utilitzar metadescripcions de plantilles.

Per descomptat, això depèn de l'estructura de la base de dades, les restriccions del sistema de gestió de contingut (CMS) i els recursos de desenvolupament, però segueix sent una excel·lent solució si és possible.

Té una web de comerç electrònic amb moltes pàgines de productes? Prova alguna cosa com:

Compreu {nom del producte} des de Nom de la botiga avui. {breve descripció del producte}

És aquesta una descripció ideal? Probablement no, però és millor deixar que Google inseriu automàticament els paràgrafs de text o peu de pàgina aleatoris i irrelevants que perceben com a representatius.

La creació de plantilles no és una opció per a la vostra empresa? La realitat és que, si no proporciona una descripció, Google farà el treball pesat i mostrarà un fragment de totes maneres. Unes vegades escriu una metadescripció personalitzada, i Google les reescriu de totes maneres. Pot ser que no sigui perfecte, però els fragments generats automàticament funcionen bé a vegades. Considera executar una prova per veure.

Si tot això no funciona per a tu, i realment no es pot contractar un exèrcit de redactors, llavors crec que hauria de considerar una altra solució: la semiautomatización.

Semiautomatització

Què passa si podem fer que les màquines escriviu metadescripcions per a nosaltres? Això seria bastant radical.

Recordo haver intentat diversos serveis en el passat que van intentar reduir els articles de notícies per resumir el text de resum i vaig pensar que podria ser alguna cosa que podríem aprofitar per a la creació de metadescripcions. Vaig jugar amb diverses biblioteques i serveis i aviat em vaig adonar que els resultats no eren del tot desitjables.

No obstant això, tampoc no van ser totalment inútils.

A vegades, l'algoritme de resum de text d'aquests serveis ingressava una pàgina i extreia un fragment molt útil que es traduïa molt bé en una meta descripció o anunci de la publicació per a AdWords.

En altres ocasions, el que es va treure era una nul·litat absoluta, definitivament no era millor que el desgavell que produiria Google si omitéssim tota la meta descripció i deixéssim Google en els seus propis dispositius. Però ocasionalment, quan es va usar com a base per escriure metadescripcions personalitzades i es va utilitzar com un procés de estalvi de temps, van demostrar ser mitjans decents.

seo barcelona

Comentaris (0)19-06-2018 14:14:32

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: