login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Noves targetes de gràfic de reconeixement.

Noves targetes de gràfic de reconeixement.

La vida universitària és interessant, però també estressant, ja que això constitueix una nova etapa per als estudiants que estan a punt d'entrar. Doncs a més d'això sorgeix la necessitat dels mateixos de cercar recomanacions universitàries. És per això que Google va decidir el llançament de noves targetes de gràfic de coneixement per a recerques universitàries, és a dir que ha introduït un nou tipus de targeta de gràfic de coneixement en els resultats de cerca, que apareixerà quan els usuaris busquin universitats en els Estats Units.

Per exemple, a l'usuari buscar una universitat en què es de carreres de quatre anys, Google retornarà una targeta gràfica de coneixement amb informació relativa sobre les admissions, els costos, la vida i societat estudiantil i molt més.

L'empresa va expressar que aquestes targetes de reconeixement es van dissenyar amb l'objectiu de facilitar la recerca d'universitats i que pugui satisfer les necessitats individuals d'una persona ... La qual és alguna cosa amb el que molts estan lluitant en aquest moment.

Això és una cosa idoni donada la confusió que es presenta quan una persona determinada està a la recerca de l'escola ideal per a si mateixa. És tant així que un gran percentatge d'estudiant que estan acabats inscrits han expressats sentir perduts en investigar sobre opcions relatives a ajudes financeres universitàries.

No obstant, per donar-li una idea a la gent sobre el rendiment de la seva inversió universitària, Google també mostrarà informació sobre les taxes de graduació i els ingressos anuals típics deu anys després de la inscripció.

Pel que fa a la informació addicional, inclou estadístiques sobre el cos estudiantil, tot amb la finalitat de proporcionar o atribuir una visió més completa de les escoles en què les que una persona pugui voler mirar al futur.

Aspectes informatius de la targeta de gràfic de coneixement.

La informació que està continguda en aquestes targetes de gràfic de coneixement ve d'informació pública de targetes de puntuació de la universitat del Departament d'Educació dels Estats Units.

Tot i que Google també treball amb investigadors i persones capacites i amb experiència en educació, així com a professionals d'admissió al armar aquestes noves targetes. Pel que la nova experiència de recerca de la universitat està disponible ara. El seu disseny està més inclinat principalment als dispositius mòbils, però també es poden trobar algunes característiques a l'escriptori segons la agencia seo.

Google ha demostrat una vegada més com a empresa el desig de no només d'ajudar i facilitar la manera en la qual busquem informació, sinó també el trencament de paradigma per així establir la millora de les plataformes. Doncs els estudis universitaris representen una etapa determinant en la vida de cada estudiant, per aquesta senzilla raó és essencial i fonamental millorar les maneres i forma d'atorgar-li els instruments necessaris perquè puguin aconseguir tot el relatiu a les curses de les diferents universitats.

Comentaris (0)12-09-2018 12:13:11

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: