login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Què és Google Home?

Què és Google Home? segons un consultor seo

Google és el cercador més popular d'internet, cada dia reinventa les seves funcions i renova actualitzacions per proporcionar a l'usuari una millor experiència i oferir els resultats que esperen, en un temps òptim. Entre tot el que podríem parlar de Google, avui vull recalcar el que coneixem per Google Home, els altaveus intel·ligents. Molt possiblement ja hagis escoltat sobre l'article llançat per Google, el qual promet revolucionar les nostres oficines i les nostres cases, prenent el paper d'una espècie d'assistent virtual.

Google Home, a més de reproduir un so, pot complir la funció d'escoltar i processar allò que diguem, per després procedir a oferir una resposta o realitzar una acció com, per exemple, reproduir algun vídeo de YouTube.

Google Home va començar a comercialitzar-se als EUA el 2016, però no va ser fins l'any 2018 que va arribar a Espanya. Amb l'arribada d'aquests altaveus d'intel·ligència artificial al mercat espanyol, Google sembla crear cert avantatge i avançar-se amb projectes afins que tinguin per objecte competir amb el Google Home. Entre les empreses més destacades que desitgen competir amb aquest producte de Google podem esmentar, per exemple, Amazon o Apple, que pretenen llançar al públic un producte bastant compatible. Alexa, per exemple, és un altaveu que oferirà Amazon i que, aparentment, no té res a envejar a l'altaveu de Google.

Funcions i utilitat del Google Home

Els altaveus d'intel·ligència artificial poden tenir utilitats variades, però, el que hem de ressaltar és que ens tornaran la vida més senzilla i automatitzada. Et vull descriure barias funcions que poden semblar d'utilitat i són capaços d'oferir aquest producte:

1- Posar sèries o música sense la necessitat de tocar un sol botó o tecla.

2- Et permet revisar el trànsit en carreteres o el clima abans de sortir de casa teva, amb una programació perquè aporti la informació en engegar el dispositiu.

3- Es convertirà en un excel·lent assistent personal o secretari virtual, compleix la funció de recordar-nos coses o esdeveniments durant el transcurs del dia, a més de llegir-nos notícies, comprovar si tenim missatges i llegir els missatges rebuts.

4- Control del sistema elèctric de la teva llar, incloent interruptors de llum, control d'electrodomèstics i temperatura de la casa.

Per aconseguir activar alguna d'aquestes funcions cal pronunciar les paraules "Ok Google" o "Hey Google". Resulta útil cert? Cada dia la tecnologia avança més i, en el futur, és fàcil pronosticar aparells nous.

Comentaris (0)10-10-2018 19:30:54

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: