login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Què saps del posicionament amb imatges?

Què saps del posicionament amb imatges?

Actualment la tendència audiovisual o simplement visual, fan que el teu producte, marca o servei compti amb un millor posicionament en cercadors. Si vols arribar a més persones de forma instantània has de recórrer a la utilització de mecanisme visual que ajudi suportar millor el contingut que ofereixes. També dins de la llista dels cercadors, hi ha un renglon imatges, on poden arribar a la teva pàgina web només amb buscar imatges.

Per saber quina imatge és millor o més adequada per fomentar l'ús i crear tendència de la teva marca, producte o servei, has de buscar l'assessoria d'una agència SEO. Amb aquesta podràs tenir una optimització web més acord amb la realitat i la tendència. El posicionament en cercadors amb imatges pot generar-te grans beneficis, fins i tot més del que creus. Ara la tendència és visualitzar imatges i entendre el missatge.

El gran poder que tenen les imatges en l'actualitat, poden ajudar a canviar radicalment els gustos i tendències dels usuaris, així com també generar nou públic si s'envien les imatges adequades als dispositius o canals corresponents. Si s'uneixi un màrqueting en línia, les imatges poden ser més grans, si el màrqueting és digital, l'ideal són imatges de 800 x 800 que serveixen per atraure el públic de xarxes socials.

Aquesta és l'era de les imatges, el contingut juga un paper important, però el que enganxa i fa que un usuari entri a la teva web és la qualitat i representació de la imatge que col·loques. Després entressin i llegiran el contingut, que ha de tenir millor qualitat que l'imatge i finalment el producte, marca o servei que ofereixes.

Tot això ho fa possible una agència SEO. Aconseguir un bon rendiment web, es pot fer si contractes a la millor agència SEO del mercat. No limitis el teu accionar per no saber que fer, deixa'ls això als experts en optimització web.

L'optimització web també s'aconsegueix amb les imatges

Una bona optimització web es basa en millorar el rendiment de la pàgina a través del que es mostra. Això inclou les imatges que es fan servir per atraure o captar l'audiència actual. Veure una imatge ara es pot interpretar molt diferent a com es percebia en el passat. Una imatge diu més que mil paraules; aquesta refrany que té anys en la vida quotidiana, diu el que ara volen els usuaris.

Dins d'una imatge desitgen trobar tota la informació o almenys la més important que els faci aturar-mirar i entrar a profunditat al lloc web. si vols atreure una audiència moderna, has de començar a mostrar-des d'una imatge tot el que ets capaç de fer per ells. Una agència Seu està capacitada i plena de persona amb experiència que coneixen el d'ara, i saben que aplicar perquè una població objectiu sigui captiva a través d'una simple imatge.

Millora llavors el teu posicionament en cercadors amb la millor oferta d'imatges com a estratègia principal. Sense oblidar el contingut i el que ofereixes, ha de ser de qualitat.

agencia seo barcelona

Comentaris (0)25-10-2018 14:09:36

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: