login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

El Social Media Marketing i per què fer-ho

El màrqueting en els últims temps ha patit una transformació ben important, a causa de que va deixar de fer-se exclusivament a través de mitjans impresos i visuals per dur-se a terme a la xarxa més gran i de més abast del moment, com ho és l'Internet. Des que es va iniciar el treball de màrqueting en línia són moltes les estratègies que s'han dissenyat per ser sempre competitiu en aquesta xarxa tan gran, i una de les més actuals és el disseny d'estratègies de mercat en xarxes socials, millor conegut com Social Media Marketing . Avui parlarem dels principals motius que fan d'aquesta eina una opció tan cridanera.

En primer lloc el treball de màrqueting d'aquest tipus en la majoria dels casos genera major quantitat d'avantatges que de desavantatges, a causa de la practicitat que els ofereix als professionals del màrqueting i les opcions disponibles que es tenen en l'actualitat.

El Social Media Marketing i per què fer-ho

En primer lloc, fer Social Media Marketing, permet a les companyies estar més connectats amb els seus clients i amb els futurs clients. La interacció amb l'usuari és un dels punts clau d'avui en dia, ja que d'ells directament ve donada l'acceptació o no d'un producte. És a dir, no cal esperar per resultats d'anàlisi futurs per saber què pensen els teus clients del producte o de la marca que s'ofereix, sinó per contra, es compta amb l'oportunitat de saber en temps real la percepció d'aquests clients.

Una altra de les raons principals és que aquesta alternativa no requereix d'un impacte econòmic tan alt, és a dir, la inversió inicial que sebe fer és baixa. El màrqueting digital és molt més econòmic que les eines amb les que anteriorment es treballava el mercadeig. Quan es tracta de nous projectes en general la major part de la inversió es realitza en el producte i no en la publicitat, per la qual cosa cal tenir alternatives que donin bons resultats a un menor cost.

Una altra de les raons per les quals s'ha de fer Social Media Marketing, és que en l'actualitat és una de les eines més viables per donar poder a qualsevol marca, independentment si es tracta d'una marca personal o una marca comercial, augmentant directament la visualització i acceptació que es té en l'internet.

La veritat és que aquesta eina s'ha calat molt bé i es considera que seguirà romanent per molt més temps dins de les més usades.

https://www.seowebconsultora.es/

Comentaris (0)28-08-2018 16:33:49

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: