login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

Trenca el SEO amb les paraules clau long tail.

Trenca el SEO amb les paraules clau long tail segon un consultor seo.

En el món de les estratègies de SEO, no hi ha equacions matemàtiques que puguin sistematitzar o sincronitzar un determinant resultat, ja que tot varia depenent dels constants canvis que pateixin les posicions pel comportament mutable dels usuaris i, a més del sorgiment de nova competència. Per aquesta raó cada dia és més difícil buscar una bona estratègia que permeti a l'ascens als objectius proposat, però en aquest article et donarem l'as sota la mana amb les paraules clau long tail.

Però què són aquest tipus de paraules clau? Doncs aquestes vénen a constituir una combinació de diverses paraules, que tenen com a objectiu definir i donar-li un sentit més coherent al contingut que es va trobar disponible al lloc web, comportant així a la resposta d'una recerca més acotada.

Doncs enfront de les paraules genèriques o comuns, hi ha una combinació de paraules que van a restringir més els resultats possibles de resposta a una cerca. Doncs d'aquesta manera es poden definir de millor manera els serveis, productes o qualsevol altra activitat a la web.

De segur et preguntaràs, quins són els avantatges i com funcionen les paraules clau long tail?

Funcionament i avantatges de les paraules clau long tail.

La funció en la pràctica és molt senzilla. Per exemple si tu tens un lloc web destinat a les vendes de llanxes esportives, i et limites a les paraules claus del contingut a "llanxes" estaràs apareixent en totes les recerques possibles que realitzen els usuaris amb la paraula "llanxes". Això és una cosa molt improductiu, ja que no és només per aparèixer molt allunyat en els resultats de cerca, sinó que a més hi ha una mínima probabilitat d'interès dels usuaris a la teva pàgina.

Ara si específiques en les paraules claus, com ara "Llanxes Esportives" estaràs contribuint a la restricció d'aparicions de cerca en els casos dels usuaris intenten localitzar. Però compte, amb això no volem dir que ja no estiguis competint amb altres pàgines, només volem indicar que serà menor el percentatge de competència.

Ara procedirem a esmentar-els beneficis d'utilitzar paraules clau long tail.

1. Increment en els índexs de conversió, d'una manera molt més econòmica que amb altres estratègies convencionals.

2. el posicionament ho vam aconseguir allà on ens interessa a nosaltres. D'aquesta manera la inversió es concentra a perseguir uns objectius molt més concrets fent-se més efectiva.

3. I aconseguirem de manera més positiva nostre SEO general, ja que facilitem als algoritmes dels cercadors, la localització de la resposta que millor s'aculli al que buscat.

https://www.seowebconsultora.es/

Comentaris (0)17-12-2018 17:03:18

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: