login
Inicia sessió

register
Registra't

agenciaseo.flog.cat

SEO trucs

Les coses importants que has de saber del posicionament en cercadors.( agencia seo barcelona)

El posicionament en cercadors fa al·lusió a totes les pràctiques necessàries per optimitzar el teu espai web i que et faran guanyar rellevància de manera natural de cara als cercadors com Google. Amb un bon SEO arribarem a pujar les posicions en els resultats de cerca de la teva web en funció a les paraules claus prèviament definides amb la intenció de guanyar trànsit de qualitat per augmentar les conversions.

Ara bé, tot ha de seguir uns objectius i estratègies, per més "bones pràctiques" que facis, si el teu contingut no ofereix el valor necessari per captivar al teu públic objectiu no aconseguirem res. Posem-des d'aquest punt de vista, abans de pensar en millorar el posicionament en cercadors de la meva web amb una bona tècnica SEO, hem d'analitzar primer si estem enviant el missatge idoni que pugui oferir una solució a les necessitats concretes del públic que vulguem tenir.

Passos per millorar el posicionament en cercadors.

.EL missatge és la base: Amb la qual cosa, abans de pensar en com optimitzar el missatge perquè guanyi el màxim de visibilitat, hem de ser conscients de si el que diem és prou bo per si només per provocar a l'usuari l'acció de fer clic. Per això de gran importància conèixer als teus clients potencials, quines coses els motiva? Quines són les necessitats? Has descobrir què els agrada per oferir-en safata de plata.

Per a això t'ajudarà molt fer un estudi de la teva competència (Benchmarking) saber com ho fan, és una referència obligatòria a l'hora de desenvolupar una estratègia de continguts.

. En el posicionament en cercadors. Cerca les keywords específiques i idònies és necessari per conèixer millor el que estan buscant els usuaris, millor dit amb quines paraules claus fan recerca et recomano aquestes eines gratuïtes de Google. Google Trends T'ajuda a localitzar tendències de recerques mentre que Keyword Planner és un planificador de Paraules clau.( seo barcelona)

. Originalitat abans de res

Una vegada que sàpigues que paraules clau utilitzaràs, has de centrar el contingut en funció d'aquestes paraules. Presa en compte que té més valor positiu la qualitat que la quantitat a l'hora de millorar el posicionament d'una web. El contingut ha de ser original i únic, no val fer "copia i enganxa" des d'altres webs. Això Google ho penalitza. El que sí pots és estendre o donar la teva opinió d'altres articles però fent referència d'on prové la informació.

Comentaris (0)17-12-2018 17:04:46

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: